Waarborg op Zorg

Gen. Dempsystraat 20a
5866 BN  Swolgen

Mobiel
06-57576637
 

 

Hebt u op woensdagmiddag naschoolse opvang nodig? Of gewoon een plek voor je kind om sociaal bezig te zijn met anderen... Dan kunt u bij ons in de Meterik terecht van 12.30 - 19.00 uur.

Wat kunnen we u en uw kind bieden:

  • Broodmaaltijd om 12.30 uur;
  • Warm eten, door de jeugd zelf bereid, om 17.30 uur;
  • Tevens kunnen we uw kind, tegen een kleine vergoeding, ophalen en thuisbrengen.

In de Meterik zitten we in een zeer rustige bosrijke omgeving. Er is een moestuin, een groot grasveld, een grote zandberg, bossen. Al met al teveel om op te noemen. Het belangrijkste is het buitenleven en weg met de computers en de tv. Er worden soms ook uitstapjes gemaakt die hierop inspelen. U kunt vanaf nu hierop inschrijven en bij voldoende animo gaan we van start

Op maandag, dinsdag en / of donderdag, vanaf 15.30, naschoolse opvang nodig tot rond de klok van 18.00 á 19.00 uur. Ook hier is het mogelijk dat u kind een warme maaltijd nuttigd. De locatie is hetzelfde als de woensdagmiddag.

In de vakantie’s vangen wij de kinderen zoals bij elke andere opvang ook hele dagen op.

De groepjes zijn bij ons kleinschalig en nooit groter dan 8 kinderen. Er kunnen kinderen met en zonder beperking terecht.

U kunt deze opvang betalen uit een pgb of particulier. Bij particulier is de mogelijkheid er om een stuk via de kinderopvang belastingdienst terug te krijgen.